eSzolgáltatások

Online könyvtári szolgáltatások

A szolgáltatások igénybevételéhez regisztráció szükséges. A felhasználói név és a jelszó az olvasói szám (vonalkód) . Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen azonosítóval vagy problémája akadt a belépés közben, keresse fel könyvtárunkat, illetve írjon a konyvtar.szie.szarvas@gmail.com email címre!

 


E-learning

Az e-learning gyakorlati alkalmazása szinte észrevétlenül vált a hétköznapok részévé az oktatás valamennyi területén. Az infokommunikációs technológiák alkalmazása az oktatási folyamatban újszerű, korunk kihívásainak jobban megfelelő megoldásokat kínál. A Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtár és Levéltár keretében fejlesztett egyetemi szintű e-learning szolgáltatás intelligens tanulási környezetet igyekszik biztosítani az egyetemünkön tanuló hallgatóknak.

Az e-learning szolgáltatást az egyetem valamennyi hallgatója és oktatója, telephelytől függetlenül használhatja. A belépéshez az egyetemi azonosító és jelszó szükséges.

A belépéshez további információk érhetők el a portál főoldalán: http://elearning.szie.hu/

 


E-portfólió

A Könyvtárak által biztosított e-portfólió szolgáltatás nem csak az egyetemi virtuális közösségek létrejöttét, hanem a munkaerőpiaci felkészülést is támogatja. Az e-learning szolgáltatással együtt, a tanulási folyamat részeként, a teljes képzési idő alatt folyamatosan építhető elektronikus portfólió szolgáltatással, valamint az ehhez kapcsolódó oktatással állunk oktatóink és hallgatóink rendelkezésére.

A szolgáltatást az E-learning Portálon keresztül lehet elérni: http://elearning.szie.hu/ —► http://eportfolio.szie.hu/

 

 


Online kutatás

A szolgáltatás célja, hogy az oktatók és a hallgatók kutatási tevékenységét a lehető legkorszerűbb kérdőívkészítő eszközökkel és módszerekkel támogassuk. Az általunk használt és szolgáltatott alkalmazás a könyvtárak oktatást-tanulást támogató megoldásai közé tartozik, szervesen kapcsolódva az e-learning és az e-portfólió szolgáltatásokhoz.

A szolgáltatás sikeres használatához az alábbi feltételek szükségesek:
  1. Aktív hallgatói vagy oktatói státusz megléte.
  2. Egyetemi (webmail) azonosító megléte és ismerete. 
  3. Számítógép és internet kapcsolat.
  4. Web böngésző (lehetőleg Firefox).

A szolgáltatás igénybevételéhez személyes egyeztetés szükséges, amely során az alábbi szolgáltatásokkal segítjük a hallgatók és az oktatók munkáját:

Amennyiben további kérdése lenne a Szent István Egyetem Online Kutatás használatával kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk levelet az alábbi címre: onlinekutatas@szie.hu